Aluminium Matten

Profielmatten gemaakt van geëxtrudeerde aluminium, onderling verbonden met rvs kabel, ruimte tussen de profielen, ideaal voor zwaar binnen en of buitengebruik.

Keuze uit 3 profielhoogtes:

12 mm, ideaal voor op de vloer indien er weinig hoogte is, bijv open draaiende buitendeur. 17mm, meest gebruikt voor uitsparing in de vloer. 22mm, ideaal voor diepere uitsparing. 22mm ES, Extra Sterk profiel met wanddikte van 2.5 mm voor zwaar gebruik, bijv palletwagens die over de mat rijden.

Keuzes uit 3 inlay systemen. Naaldvilt, binnengebruik. Schraper, vinyl schraap profiel voor het verwijderen van grover vuil (binnen en of buitengebruik) Borstels, harde nylon borstels voor het verwijderen van grof vuil en vocht (binnen en of buitengebruik) Combinaties van 2 typen zijn mogelijk, Optioneel  kunnen we de aluminium profielmat van een kleur voorzien, zwart, goud  of een andere kleur, de meerprijs zal u aangenaam verbazen.

Aluminium profielmatten zijn ideaal voor plaatsen waar veel mensen komen, van honderden tot duizenden passages per dag. Onze prijzen behoren tot de scherpste in de markt. Wij merken dat de prijzen van aluminium matten gigantisch kunnen verschillen. De eerste vraag zal zijn of onze aluminium profielmatten een mindere kwaliteit hebben. Nee ze zijn vergelijkbaar met andere aanbieders. Het verschil zit hem in ons verkoopmodel.

Wij leveren rechtstreeks van de fabrikant waardoor de prijs scherp kan blijven.
Ter plaatse opmeten bieden wij niet aan. 95% van deze matten wordt in een rechthoekige uitsparing of los geplaatst. Door zelf te meten bespaard u een duur bezoek. Wij kunnen u wel advies geven hoe op te maten en waar rekening mee te houden.
Alle technische informatie, foto's zijn op onze website te vinden, u betaald niet voor dure stalenboeken en folder.
Verkoop doen wij uitsluitend via internet waardoor we de prijs laag kunnen houden

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Alu Pro 12 mm
  Alu Pro 12 mm
  € 278,30 € 230,00
 2. Alu Pro 17 mm
  Alu Pro 17 mm
  € 280,72 € 232,00
 3. Alu Pro 22 mm
  Alu Pro 22 mm
  € 290,40 € 240,00
 4. Pro Borstelmat
  Pro Borstelmat
  € 363,00 € 300,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren