Privacy Policy

MattenFabrikant.nl voldoet aan de nieuwe Europeese GDPR richtlijn. Deze richtlijn zorgt voor bescherming van uw gegevens.

U bezoek deze website via een beveiligde https verbinding. Dit betekend dat gegevens die u op de website ingeeft vanaf uw pc versleuteld via het internet naar onze shop verstuurd worden.
De volgende gegevens zijn noodzakelijk voor het verwerken en leveren van uw bestelling. Deze gegevens worden in een beveiligde omgeving opgeslagen.

Bedrijfsnaam (indien gekocht wordt als bedrijf)
Voornaam / Achternaam
Straat (nummer)
Postcode en Plaats
Land
Emailadres
Telnummer / Mobielnummer (optioneel)

Wij vragen niet om uw geboortedatum, bsn nummer,  of nummer van een identieitsdocument.
Indien u betaald via Ideal, Mr Cash, Creditcard worden deze gegevens opgeslagen bij onze payment provider pay.nl Wij beschikken dus niet over deze gegevens ! Pay.nl staat onder toezich van de Nederlandse Bank.
Bij betaling via overboeking worden de betaalgegevens opgeslagen in onze bankrekening en boekhoudsysteem.
Bij betaling via paypal wordt uw accountnaam opgeslagen binnen onze webshop en paypal account.

Wij werken met verschillende leveranciers. Deze leveranciers hebben de adresgegevens, tel nummer en emailadres nodig voor het verwerken van uw order.
Voor het versturen van uw order maken wij gebruik van verschillende transportfirma's. Deze beschikken voor de levering over uw adresgegevens, tel nummer en email (versturen tracking informatie)

Uw gegevens worden verder niet gedeeld met 3den tenzij dit te maken heeft met de uitvoering van uw order of er een wettelijke verplichting of een rechterlijke vordering is de gegevens af te staan.