Retouren

Herroepingsrecht  / Retourinformatie (Niet Goed Geld terug)

Koopt u als bedrijf dan is er geen wettelijk recht om aangekochte goederen te retourneren. Het retourrecht is uitsluitend van toepassing op consumenten.

Consumenten hebben via de wet koop op afstand recht op het retourneren van aangekochte goederen binnen 14 dagen na levering, die noemt met herroepingsrecht.
Uitzonderingen op dit recht zijn goederen die specifiek op maat gemaakt worden !

Bij onze producten staat onder aan de pagina een kolom extra informatie > Herroepingsrecht (Consumenten) hierin staat aangegeven of u bij dat product Herroepingsrecht heeft. Wij hebben 3 mogelijkheden:
- Ja
- Ja voor standaard maten, Nee indien op maat gemaakt
- Nee (d.w.z het product wordt altijd op maat voor u gemaakt)

LET OP.

De meeste produkten op deze website worden voor u op maat gemaakt, hierdoor heeft u geen herroepingsrecht. Wij bieden u voor de koop de mogleijkheid gratis stalen van de producten per post te sturen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid voor de koop de kwaliteit te zien en kleur te beoordelen.

Als u voor het bestelde product gebruik wenst te maken van uw herroepingrecht, kunt u een retourformulier downloaden via de website. Het gebruik van het formulier is wettelijk niet verplicht. U kunt ook per email beroep doen op uw herroepingsrecht. Vermeld in dat geval altijd duidelijk het bestel / factuurnummer. Voor terugbetaling hebben wij ook uw bankrekeningnummer nodig.

Let op de verzendkosten voor het terugsturen zijn altijd voor uw rekening !

Wij zijn wettelijk verplicht u een indicatie te geven van de retourkosten die voor uw rekening komen. De verzendkosten voor het terugsturen zijn afhankelijk van het bestelde product.

Bij post NL zijn de kosten voor een pakket tot 30 kg euro 12,90 of euro 14,20 indien verzekerd.
maximum formaat 100x50x50 cm
Zie ook website van www.post.nl

Via gls-info.nl kunt u in eenpakketshop zendingen versturen.
L pack maximum 150 cm breed, 32 kg euro 11,75

Zendingen die via pallettransport of met vrachtwagen geleverd worden geleverd worden kunnen we in NL en België laten afhalen voor 65 euro. (dit is van toeapssing bij producten boven de 240 cm lengte)
Vloerkleden tot maximum 240 cm kunnen met UPS worden afgehaald voor 35 euro per vloerkleed.
Indien u er voor kiest ons de afhaling te laten verzorgen worden deze kosten in minder gebracht op het terug te betalen bedrag.

Afhankelijk van het produkt zullen wij u het adres geven waar u de producten heen kan sturen.

Na ontvangst van de goederen zullen wij staat van de goederen controleren. Indien de goederen in nieuwstaat zijn zal er worden overgegaan tot het terugstorten van de betaalde koopprijs. Indien de goederen beschadigd zijn, duidelijke gebruiksporen hebben zullen de kosten van de schade in rekening gebracht worden.